Onze diensten spreken voor zichzelf
Wij helpen ze graag een handje

Graag vertellen we je meer over wat er mogelijk is, gekeken naar jouw huidige situatie en wensen.
Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

Wat we doen

 

Challenge heeft verschillende manieren om jou op een juiste, persoonlijke wijze te kunnen begeleiden op weg naar een gezonde leefstijl. Samen bepalen we het juiste doel en maken het realiseerbaar door het uitwerken van een passend, realistisch en haalbaar plan. Gedurende de gewenste periode coachen, monitoren en evalueren we om de voortgang te waarborgen. Samen met jouw eigen inzet, boeken we gegarandeerd succes!

Een goed plan

Zoals veel dingen begint het goed en effectief behalen van doelen met een passend plan. Samen stellen we een plan op.

PLAN
MONITOR

Monitoren

Nu we samen een plan hebben is het van belang dit plan ook te waarborgen. We houden intensief contact om de voortgang te monitoren.

Evalueren

Na de geplande einddatum plannen we een evaluatie gesprek in. Hoe was de ervaring? Is het plan behaald? Samen een goed resultaat!

EVALUATIE

Doelen

 

Waar gaan we samen naar toe werken? Hieronder staan enkele doelen waarmee we veel ervaring hebben. Heb jij een ander doel? Laat het ons weten! We denken graag met je mee!

Afvallen

Is afvallen hetgeen wat je al zolang wilt? Net een maatje minder of wat strakker in je vel, zodat dat mooie jurkje of die nette blouse weer past en vele malen fijner zit en je weer helemaal tevreden bent met je lichaam.

Energie voor 10

Meer energie hebben staat in verbinding met het lekker in je vel zitten. Ken je dat gevoel de hele wereld aan te kunnen? Alles gaat een stuk makkelijker, je staat steviger in je schoenen en de hoeveelheid positiviteit kan niet op. Heerlijk toch?

Spiermassa opbouwen

Ben je met je lichaam al aardig op weg naar het vetpercentage waar je voorkeur al naar uit ging? Top! Maar lukt het niet om net die laatste procentjes weg te trainen? Of wil je die spierballen of die six-pack nog beter naar voor laten komen? Je lichaamsfiguur heeft een grote rol in je leven en sporten vind je zeker geen straf.

Aankomen

Dit geldt misschien niet voor iedereen, maar er zijn ook zeker mensen onder ons die juist heel graag willen aankomen i.p.v. wat afvallen. Geloof het of niet, dat is vaak nog moeilijker. Maar het kan!

Mogelijkheden

 

‘Your 6 weeks Challenge’

Wil je graag iets aan je voedingspatroon doen, maar weet je eigenlijk niet hoe je dit aan moet pakken? Vind je het lastig om naast alle dagelijkse activiteiten ook nog gezond te eten, genoeg te eten en daarbij te variëren? Dan is ons succesvolle voedingsschema misschien wel iets voor jou!

Denk bij het volgen van het voedingsschema aan de ontwikkeling van een gezonde leefstijl en juist niet aan een dieet. Je leert o.a. op welke manier je het beste kunt eten en welke alledaagse producten wel/niet gezond zijn. Daarbij kun je gewoon blijven genieten van je favoriete snack(s) en drankje(s)! En hetgeen wat normaal gesproken als laatste verdwijnt, verdwijnt nu vrijwel meteen als eerste; Onze ‘lieftallige’ buikvetjes! Sport je erbij, dan boek je waarschijnlijk sneller resultaat, maar dit is zeker geen must.

Je krijgt 6 weken lang een standaard menu incl. boodschappenlijstjes, extra recepten en 7 weegconsulten, maar het schema kan altijd naar uw wensen en behoeften worden aangepast. Individuele aandacht staat bij ons centraal!

Persoonlijk plan

Tijdens het volgen van een persoonlijk plan, wordt er gekeken naar je huidige voedings- en bewegingspatroon. Een week lang hou je bij wat je eet en drinkt. Later wordt hier een uitgebreide anamnese van gemaakt met daarbij een op maat gemaakt en realistisch advies, wat aansluit bij je wensen, je behoeften en je doel.

Persoonlijk plan, gericht op sportvoeding

Beoefen je al een sport en wil je je sportprestaties verbeteren? Wil je dat die spieren nét iets sneller groeien en nog groter worden? Of wil je gewoon een aanvulling op je gezonde voedingspatroon? Dan kun je ook bij ons terecht!

Als eerste gaan we kijken naar je huidige voedingspatroon. Samen kijken we naar je doel en aan de hand daarvan maken we een passend en op maat gemaakt voedings- en bewegingsadvies.

Weegconsult

Ben je vooral nieuwsgierig naar de resultaten van de metingen van je lichaam op dit moment? Dan kan alleen een weegconsult vaak al voldoende voor je zijn. Tijdens dit consult word je gewogen, maar ook o.a. je BMI, vetpercentage, visceraal vetniveau, spiermassa, vochtgehalte, beendermassa en je caloriebehoefte. Naderhand ontvang je alle uitgewerkte metingen.

Workshops / Lezingen

Ben je nog niet zover om die eerste stap te zetten? Wil je je kennis verder uitbreiden op dit gebied? Vind je het juist leuk om op een creatieve manier met voeding en/of beweging bezig te zijn? Of wil je graag een uniek cadeau geven aan je partner, beste vriend(in), broer/zus of iemand anders die dichtbij je staat? Alles kan! We geven workshops en lezingen over alle onderwerpen die een link vormen met sport, voeding en mindset. Dit kan allemaal geregeld worden op locatie. Heb je interesse? Laat het ons weten!

Voor ondernemingen

Ben je binnen jouw onderneming bezig met de gezondheid van je medewerkers? En wil je hier misschien meer mee doen? Ook daarbij kunnen wij je helpen! Door groepssessies met passende invulling in te plannen kunnen wij hele afdelingen in een keer voorzien van een passend en gepersonaliseerd plan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Interesse gewekt?

Hebben we je interesse gewekt? Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Contact opnemen